Храм Святої Анни
На цьому камені Я збудую Церкву Мою,
і врата пекла не здолають її. (Матф.16:18)
Welcome to our website
Бо москалі - чужі люде, роблять лихо з вами…
Ці слова з поеми «Катерина», написаної Т.Г.Шевченко, звучать тепер надзвичайно актуально. Отже, поняття москаль ми неодноразово чуємо звідусіль.
Отже, хто ж такі москалі? Як на мене, то це люди, які зрадили інт ереси України на користь Росії (це моя власна думка і її можна не поділяти).
Існує такий стереотип, який, на мою думку, варто подолати, це саме те, що москалі- це росіяни. Але як на мене, то це не так. Тому що росіяни є також патріотами своєї держави, вони теж її люблять. Я є демократкою і християнкою. Я поважаю всі народи, але ненавиджу, коли влазять у справи моєї країни, і намагаються втягти у своє ярмо МІЙ народ – цього я не стерплю, як і мої співвітчизники.
Ще один «міф», що москалі – це ті люди, які розмовляють російською моою. Але це не так! Я в цьому пересвідчувалася багато разів. Коли ми поїхали до Києва і йшли хресним ходом до пам’ятника святого Володимира, то разом з нами були і люди, які розмовляли російською, але вони ж підтримували наше, УКРАЇНСЬКЕ, нашу Церкву, наші традиції. Наведу ще один приклад, загальновідомий, це Діана Арбеніна. Так, вона росіянка, але Ви чули як вона любить Україну! Як вона прагне вивчити українську мову!
Звісно. Я не заперечую є люди, які принципово не хочуть вчити українську мову, оце вже москалі.
Але я можу навести масу прикладів, коли люди розмовляють українською і показують свій «патріотзм», а насправді – це гнилюки, це запроданці, і МОСКАЛІ. Вони ніби борються за Україну, намагаються розбудувати її, а насправді намагаються привласнити чужі здобутки, ще й звинуваючи при цьому когось. Зазвичай МОСКАЛІ - це вища владна верхівка, і просто люди, які хоч якось до неї причетні. Це також голови політичних партій, зазвичай «демократичних», на місцевому рівні. Коли вони починають говорити про свої благі наміри, добрі діла, то аж верне від їх лукавства.
Але запам’ятайте, вельмишановні зрадники – ми українці і не потерпимо, щоб серед нас жили ті, які отруюють нам життя, які продають нас чужинцям. Ми всі ходимо під Богом – і для кожного прийде час відплати, коли від людей можна щось приховати, а від Всевишнього ніколи!
Ви не подумайте, що я погрожую, чи намагаюся підбурити народ – ні, я просто висловлюю власну думку, і разом українців. Отже, задумайтеся над думками, вчинками, намірами, щоб потім не довелося жалкувати.

P. S. Якщо виникатимуть якісь зауваження, побажання, рекомендації, або просто відгуки щодо статей, написаних мною, то прошу писати на електронну скриньку liza1402@mail.ru. З нетерпінням чекаю Ваших листів.



Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]